Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Gala MARKET katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 15.07.2024

REKLAMA
Gala MARKET

Gala MARKET katalog

3/5
Actual brochure
Malo je ljudi u Srbiji koji ne znaju prodavnicu Gala MARKET. Na kraju krajeva, zahvaljujući svojoj popularnosti među kupcima, jedan je od lidera na srpskom tržištu.
Asortiman proizvoda u Gala MARKET je toliko širok da ovde možete kupiti skoro sve što vam treba. Cena će vam se takođe svideti.
Akcije? Gala MARKET ih redovno nudi svojim potrošačima. Ažurirani katalog koji važi od 15.07.2024 možete naći ovde.
Pogledajte i ponudu ovih prodavnica Gomex, DIS, Idea, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu i SuperVERO. Možda ćete naći iste proizvode po boljoj ceni.

Niste pronašli ono što ste tražili na našoj web stranici? Proverite zvaničnu web stranicu prodavnice galapromet.com.

Štampani katalozi su prošlost. Era ekoloških i praktičnijih onlajn kataloga koji donose najnoviju Gala MARKET akciju došla je sa Kimbinom.
Onlajn katalozi, odnosno najnovija Gala MARKET akcija dostupna na mreži, nije samo poslednja moda, već i značajan korak ka zaštiti životne sredine i naših šuma. Hvala što ste se pridružili i dali doprinos zaštiti okoline.

Želite da uštedite novac? Pokušajte sa kupovinom po nižim cenama, brzo će uroditi plodom.

Da li je teško ispratiti najbolje Gala MARKET akcije kada ste stalno zauzeti poslom i brigom o porodici? Pokušajte drugačije: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete održati korak sa Gala MARKET akcijama.
REKLAMA

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA