Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Super DIS katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 30.07.2024

REKLAMA
Super DIS

Super DIS katalog

3/5
Actual brochure
Super DIS se može svrstati u jednu od najpoznatijih prodavnica među srpskim kupcima. Prodavnica je postala jedan od lidera na tržištu u Srbiji.
U Super DIS, malo je verovatno da nećete dobiti baš onaj proizvod koji vam treba. I čak ćete uštedeti novac.
Kupci su se već navikli na stalne akcije u Super DIS. Zbog toga redovno klikću ovde da saznaju kakva je ponuda danas, odnosno od 30.07.2024.
Pogledajte i ponudu ovih prodavnica Gomex, DIS, Idea, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu i SuperVERO. Možda ćete naći iste proizvode po boljoj ceni.

Ako niste uspeli da pronađete ono što ste tražili, posetite zvaničnu web stranicu prodavnice dis.rs/super-dis na kojoj je predstavljen njihov kompletan asortiman.

Štampani katalozi su prošlost. Era ekoloških i praktičnijih onlajn kataloga koji donose najnoviju Super DIS akciju došla je sa Kimbinom.
Odlično je što tražite najnovije Super DIS akcije onlajn i doprinosite poboljšanju kvaliteta životne sredine.

Kupovinom robe na akciji možete uštedeti mnogo novca. Jedino što treba da znate je šta i gde je na akciji. To ćete brzo i lako saznati zahvaljujući onlajn katalozima.

Ušeda vremena i novca treba svakome. Uštedite novac zahvaljujući Super DIS akcijama i sačuvajte vreme tako što ćete se prijaviti za naš bilten ili preuzeti našu aplikaciju Kimbino. Tada će provera Super DIS akcija biti samo pitanje sekundi. Vaš Kimbino.
REKLAMA

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA