Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Intersport katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 01.07.2024

REKLAMA
Intersport

Intersport katalog

3/5
Actual brochure
Možda su svi kupci u Srbiji upoznati sa prodavnicom Intersport. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda, zauzima jednu od najjačih pozicija na srpskom tržištu.
U Intersport, malo je verovatno da nećete dobiti baš onaj proizvod koji vam treba. I čak ćete uštedeti novac.
Kupci su se već navikli na stalne akcije u Intersport. Zbog toga redovno klikću ovde da saznaju kakva je ponuda danas, odnosno od 01.07.2024.
Da biste uporedili, pogledajte ponude ovih prodavnica Pepco, Deichmann, H&M, Planeta Sport, Tref Sport, ZARA, Sport Vision, Djak Sport, Bonatti i OVS.

Zvanični sajtovi su tu da informišu kupce o prodavnici i asortimanu proizvoda. Zato, ako na našem sajtu niste našli ono što ste tražili, možete posetiti zvanični sajt prodavnice intersport.rs.

Štampani katalozi su prošlost. Era ekoloških i praktičnijih onlajn kataloga koji donose najnoviju Intersport akciju došla je sa Kimbinom.
Papirni katalozi su problematični i štetni za životnu sredinu. Zato cenimo što najnovije Intersport akcije tražite na mreži.

Kako započeti štednju? Zahvaljujući nižim cenama!

Da li je teško ispratiti najbolje Intersport akcije kada ste stalno zauzeti poslom i brigom o porodici? Pokušajte drugačije: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete održati korak sa Intersport akcijama.
REKLAMA

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA

Sledeći lanci iz kategorije Odeća, obuća i sport