Kimbino
Kimbino
REKLAMA

SIMPO katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 01.07.2024

REKLAMA
SIMPO

SIMPO katalog

3/5
Actual brochure
Možda su svi kupci u Srbiji upoznati sa prodavnicom SIMPO. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda, zauzima jednu od najjačih pozicija na srpskom tržištu.
SIMPO nudi sve što vam treba, i to po odličnim cenama!
SIMPO redovno nudi nove akcije. Najnoviji katalog koji važi od 01.07.2024 možete naći ovde.
Pogledajte i ponudu ovih prodavnica Jysk, Forma Ideale, Vitorog, Emmezeta, Uradi Sam, Brico S, Galerija Podova, Matis, Metalac Market i Numanović. Možda ćete naći iste proizvode po boljoj ceni.

Tražili ste nešto što nije dostupno na našoj web stranici? Onda pokušajte na zvaničnoj web stranici prodavnice simpo.rs.

Zaboravite na štampane kataloge, oni vam više neće smetati. Sada možete lako da proverite najnovije SIMPO akcije onlajn na Kimbinu.
Hvala vam što ste na strani zaštite životne sredine i šuma. Pregledanjem SIMPO kataloga u elektronskom obliku, uštedeće se mnogo papira.

Kupovinom robe na akciji možete uštedeti mnogo novca. Jedino što treba da znate je šta i gde je na akciji. To ćete brzo i lako saznati zahvaljujući onlajn katalozima.

Želite da pratite SIMPO akcije? Uradite to mudro: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu SIMPO akciju.
REKLAMA

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA