Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Medius katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 16.07.2024

REKLAMA
Medius

Medius katalog

3/5
Actual brochure
Malo je ljudi u Srbiji koji ne znaju prodavnicu Medius. Na kraju krajeva, zahvaljujući svojoj popularnosti među kupcima, jedan je od lidera na srpskom tržištu.
Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda u Medius i sjajnim cenama, ovde možete pronaći skoro sve što vam treba.
Kupci su se već navikli na stalne akcije u Medius. Zbog toga redovno klikću ovde da saznaju kakva je ponuda danas, odnosno od 16.07.2024.
Ove prodavnice Gomex, DIS, Idea, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu i SuperVERO takođe mogu da vas iznenade svojim povoljnim cenama.

Zvanični sajtovi su tu da informišu kupce o prodavnici i asortimanu proizvoda. Zato, ako na našem sajtu niste našli ono što ste tražili, možete posetiti zvanični sajt prodavnice medius.rs.

Zaboravite na štampane kataloge i počnite da koristite onlajn kataloge na Kimbinu. Možete proveriti Medius akcije onlajn i jednostavno u svakom trenutku. Nema više otpada!
Papirni katalozi su problematični i štetni za životnu sredinu. Zato cenimo što najnovije Medius akcije tražite na mreži.

Kako započeti štednju? Zahvaljujući nižim cenama!

Želite da pratite Medius akcije? Uradite to mudro: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu Medius akciju.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Puter
Sir
Jogurt
Ulje
Hleb
Kafa
Čokolada
Salama
Šunka
Sok
Vino
Pivo
Paradajz
Pirinač
Čaj
Pavlaka
Bombone
Žitarice
Kečap

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA