Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Vitorog katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 01.07.2024

REKLAMA
Vitorog

Vitorog katalog

3/5
Actual brochure
Malo je ljudi u Srbiji koji ne znaju prodavnicu Vitorog. Na kraju krajeva, zahvaljujući svojoj popularnosti među kupcima, jedan je od lidera na srpskom tržištu.
Asortiman proizvoda u Vitorog je toliko širok da ovde možete kupiti skoro sve što vam treba. Cena će vam se takođe svideti.
Vitorog redovno nudi nove akcije. Najnoviji katalog koji važi od 01.07.2024 možete naći ovde.
U drugim prodavnicama možete pronaći isti proizvod po boljoj ceni. Za početak probajte ovde: Jysk, Forma Ideale, Emmezeta, Uradi Sam, Brico S, Galerija Podova, Matis, Metalac Market, Numanović i Villager.

Ako niste uspeli da pronađete ono što ste tražili, posetite zvaničnu web stranicu prodavnice vitorogpromet.rs na kojoj je predstavljen njihov kompletan asortiman.

Zaboravite na štampane kataloge i počnite da koristite onlajn kataloge na Kimbinu. Možete proveriti Vitorog akcije onlajn i jednostavno u svakom trenutku. Nema više otpada!
Da li znate da štitite životnu sredinu? Radeći šta? Prelistavajući onlajn Vitorog katalog, umesto štampanog!

Ušteda kupovinom nikada nije bila lakša.

Praćenje najnovijih Vitorog akcija može izgledati vremenski zahtevno. Ali nije. Uradite to mudro i prijavite se za naš bilten. Ili preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Na ovaj način, nikada više nećete propustiti nijednu Vitorog akciju, a pored toga, uštedećete mnogo vremena u poređenju sa prelistavanjem štampanih kataloga.
REKLAMA

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA