Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Metalac Proleter katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 17.07.2024

REKLAMA
Metalac Proleter

Metalac Proleter katalog

3/5
Actual brochure
Malo je ljudi koji nisu upoznati sa prodavnicom Metalac Proleter. To je zapravo jedan od lidera na srpskom tržištu.
Među kupcima, Metalac Proleter je dobro poznat po širokom spektru proizvoda i odličnim cenama. Većina kupaca ovde može naći skoro sve što im treba.
Akcije? Metalac Proleter ih redovno nudi svojim potrošačima. Ažurirani katalog koji važi od 17.07.2024 možete naći ovde.
Pogledajte ponudu drugih prodavnica Gomex, DIS, Idea, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu i SuperVERO! Oni su glavni konkurenti za Metalac Proleter.

Niste pronašli ono što ste tražili na našoj web stranici? Proverite zvaničnu web stranicu prodavnice mojproleter.rs.

Štampani katalozi? Puno poštansko sanduče? Kutije pune starih kataloga? Ne mora više da bude ovako! Počnite da koristite Kimbino sa elektronskim onlajn katalozima za Metalac Proleter i ništa od ovoga vas više neće ograničavati.
Zaštita životne sredine nije samo fraza. Zato nam je drago što najnoviju Metalac Proleter akciju proveravate onlajn, a ne u štampanoj verziji. Mnogo drveća će biti spaseno na ovaj način. I to nije sve!

Sada je tako lako uštedeti novac kupujući!

Želite da pratite Metalac Proleter akcije? Uradite to mudro: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu Metalac Proleter akciju.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Sir
Kačkavalj
Jogurt
Ulje
Kafa
Čokolada
Šunka
Sok
Vino
Pivo
Paradajz
Pirinač
Čaj
Pavlaka
Ananas
Burbon
Bombone
Čips
Kečap

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA