Kimbino
Kimbino
REKLAMA

PerSu katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 17.07.2024

REKLAMA
PerSu

PerSu katalog

3/5
Actual brochure
PerSu se može svrstati u jednu od najpoznatijih prodavnica među srpskim kupcima. Prodavnica je postala jedan od lidera na tržištu u Srbiji.
Asortiman proizvoda u PerSu je toliko širok da ovde možete kupiti skoro sve što vam treba. Cena će vam se takođe svideti.
PerSu redovno nudi nove akcije. Najnoviji katalog koji važi od 17.07.2024 možete naći ovde.
Pogledajte i ponudu ovih prodavnica Gomex, DIS, Idea, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, SuperVERO i Podunavlje. Možda ćete naći iste proizvode po boljoj ceni.

Web sajt ne nudi sve što ste tražili? Žao nam je. Ali ništa nije izgubljeno. Uglavnom se fokusiramo na kataloge, ali ako tražite nešto uobičajenije, pokušajte da pretražite zvanični web sajt prodavnice persu.rs.

Zaboravite na štampane kataloge i počnite da koristite onlajn kataloge na Kimbinu. Možete proveriti PerSu akcije onlajn i jednostavno u svakom trenutku. Nema više otpada!
Papirni katalozi su problematični i štetni za životnu sredinu. Zato cenimo što najnovije PerSu akcije tražite na mreži.

Nikada nije vilo tako lako početi sa štednjom zahvaljujući akcijama.

Nikada nije bilo tako lako pratiti najnovije PerSu akcije. Sve što treba da uradite je da se pretplatite na naš bilten ili preuzmete našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu PerSu akciju. Vaš Kimbino.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Sir
Kačkavalj
Jogurt
Ulje
Hleb
Kafa
Čokolada
Šunka
Sok
Pivo
Piletina
Paradajz
Pirinač
Čaj
Nudle
Burbon
Bombone
Testenina
Čips

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA