Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Metro katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 11.07.2024

REKLAMA
Metro

Metro katalog

3/5
Actual brochure
Metro se može svrstati u jednu od najpoznatijih prodavnica među srpskim kupcima. Prodavnica je postala jedan od lidera na tržištu u Srbiji.
Širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta po odličnim cenama - ovo je tipično za Metro. U Metro prodavnici, uvek ćete pronaći sve zbog čega ste došli.
Metro redovno donosi nove akcije i povoljnosti. Ova ponuda počinje 11.07.2024 i dostupna je klikom na katalog ovde.
U drugim prodavnicama možete pronaći isti proizvod po boljoj ceni. Za početak probajte ovde: Gomex, DIS, Idea, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu, SuperVERO i Podunavlje.

Nemate sreće sa pronalaženjem onoga što ste tražili? Možete posetiti zvanični web sajt prodavnice metro.rs direktno sa ove stranice.

Zaboravite na štampane kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite onlajn Kimbino kataloge gde je najnovija Metro akcija uvek dostupna, gde god da ste.
Hvala vam što ste na strani zaštite životne sredine i šuma. Pregledanjem Metro kataloga u elektronskom obliku, uštedeće se mnogo papira.

Kako bezbolno i lako uštedeti? Zahvaljujući nižim cenama!

Želite da pratite Metro akcije? Uradite to mudro: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu Metro akciju.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Sir
Kačkavalj
Jogurt
Kafa
Čokolada
Šunka
Sok
Vino
Pivo
Paradajz
Pirinač
Pavlaka
Ananas
Salata

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA