Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Lidl katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 11.07.2024

REKLAMA
Lidl

Lidl katalog

3/5
Actual brochure
Malo je ljudi u Srbiji koji ne znaju prodavnicu Lidl. Na kraju krajeva, zahvaljujući svojoj popularnosti među kupcima, jedan je od lidera na srpskom tržištu.
Asortiman proizvoda u Lidl je toliko širok da ovde možete kupiti skoro sve što vam treba. Cena će vam se takođe svideti.
Lidl redovno predstavlja nove proizvode i ima ih mnogo na akciji. Šta ovde možete kupiti po povoljnim cenama od 11.07.2024? Pogledajte katalog ovde!
Ove prodavnice Gomex, DIS, Idea, Metro, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu, SuperVERO i Podunavlje takođe mogu da vas iznenade svojim povoljnim cenama.

Web sajt ne nudi sve što ste tražili? Žao nam je. Ali ništa nije izgubljeno. Uglavnom se fokusiramo na kataloge, ali ako tražite nešto uobičajenije, pokušajte da pretražite zvanični web sajt prodavnice lidl.rs.

Idete u kupovinu? Svakako ne morate sa sobom da nosite nikakav glomazan katalog! Onlajn verzija najnovijeg kataloga iz Lidl mnogo je praktičnija i dostupna je na Kimbinu.
Zaštita životne sredine je naš prioritet. Zato nam je izuzetno drago što radije birate Lidl kataloge u onlajn obliku, nego štampane.

Sada je tako lako uštedeti novac kupujući!

Želite da pratite Lidl akcije? Uradite to mudro: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome, nikada nećete propustiti nijednu Lidl akciju.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Puter
Sir
Kačkavalj
Jogurt
Ulje
Hleb
Kafa
Šunka
Sok
Vino
Pivo
Jabuke
Paradajz
Pirinač
Riba
Nudle
Jagode
Testenina
Čips

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA