Kimbino
Kimbino
REKLAMA

Idea katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 18.07.2024

REKLAMA
Idea

Idea katalog

3/5
Actual brochure
Idea se može svrstati u jednu od najpoznatijih prodavnica među srpskim kupcima. Prodavnica je postala jedan od lidera na tržištu u Srbiji.
Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda u Idea i sjajnim cenama, ovde možete pronaći skoro sve što vam treba.
Idea redovno predstavlja nove proizvode i ima ih mnogo na akciji. Šta ovde možete kupiti po povoljnim cenama od 18.07.2024? Pogledajte katalog ovde!
U drugim prodavnicama možete pronaći isti proizvod po boljoj ceni. Za početak probajte ovde: Gomex, DIS, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu, SuperVERO i Podunavlje.

Tražili ste nešto što nije dostupno na našoj web stranici? Onda pokušajte na zvaničnoj web stranici prodavnice idea.rs.

Zaboravite na štampane kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite onlajn Kimbino kataloge gde je najnovija Idea akcija uvek dostupna, gde god da ste.
Hvala vam što ste na strani zaštite životne sredine i šuma. Pregledanjem Idea kataloga u elektronskom obliku, uštedeće se mnogo papira.

Kako bezbolno i lako uštedeti? Zahvaljujući nižim cenama!

Da li je teško ispratiti najbolje Idea akcije kada ste stalno zauzeti poslom i brigom o porodici? Pokušajte drugačije: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete održati korak sa Idea akcijama.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Puter
Sir
Kačkavalj
Jogurt
Jaja
Ulje
Hleb
Kafa
Čokolada
Salama
Šunka
Sok
Vino
Pivo
Piletina
Paradajz
Čaj
Nudle
Pavlaka

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA