Kimbino
Kimbino
REKLAMA

ŽINASA katalog - pogledajte šta je na akciji koja važi od 01.07.2024

REKLAMA
ŽINASA

ŽINASA katalog

3/5
Actual brochure
ŽINASA se može svrstati u jednu od najpoznatijih prodavnica među srpskim kupcima. Prodavnica je postala jedan od lidera na tržištu u Srbiji.
ŽINASA nudi skoro sve što vam je potrebno. I što je najvažnije: po odličnim cenama!
Kupci su se već navikli na stalne akcije u ŽINASA. Zbog toga redovno klikću ovde da saznaju kakva je ponuda danas, odnosno od 01.07.2024.
U drugim prodavnicama možete pronaći isti proizvod po boljoj ceni. Za početak probajte ovde: Gomex, DIS, Idea, Metro, Lidl, Tempo, Univerexport, Roda, PerSu i SuperVERO.

Nemate sreće sa pronalaženjem onoga što ste tražili? Možete posetiti zvanični web sajt prodavnice zinasa.rs direktno sa ove stranice.

Zaboravite na štampane kataloge i počnite da koristite onlajn kataloge na Kimbinu. Možete proveriti ŽINASA akcije onlajn i jednostavno u svakom trenutku. Nema više otpada!
Provera najnovijih ŽINASA akcija na mreži je ekološki mnogo prihvatljivija od štampanih verzija. Drago nam je da birate onlajn verziju.

Kako započeti štednju? Zahvaljujući nižim cenama!

Da li je teško ispratiti najbolje ŽINASA akcije kada ste stalno zauzeti poslom i brigom o porodici? Pokušajte drugačije: Prijavite se za naš bilten ili preuzmite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete održati korak sa ŽINASA akcijama.
REKLAMA

Popularni proizvodi na Kimbino.rs

Mleko
Jogurt
Hleb
Kafa
Šunka
Pavlaka
Bombone
Testenina
Čips

Sledeći katalozi iz kategorije

REKLAMA