Kimbino
Kimbino

Stanovanje, vrt - Isplanirajte uštedu uz kataloge koje smo odabrali za vas

Ovde, u Stanovanje, vrt kategoriji, možete naći sve aktuelne ponude i akcije vaših omiljenih prodavnica u Srbiji, što znači da možete da uštedite kad god želite.
Pogledajte ponude popularnih brendova poput Jysk, Forma Ideale, Vitorog, Emmezeta, Uradi Sam, Brico S, Galerija Podova, Matis, Metalac Market i Numanović, kao i mnogih drugih.

Kimbino vam olakšava planiranje kupovine i uštedu novca. Trenutno postoje 3 katalozi dostupni u kategoriji Stanovanje, vrt i sve smo ih organizovali da ih lako koristite. Pogledajte ovde:

Osigurajte se da ne propustite nijednu akciju svojih omiljenih prodavnica tako što ćete se prijaviti za bilten ili preuzeti aplikaciju Kimbino da biste još brže pregledali kataloge.
Kao i vi, i mi želimo da smanjimo otpad i pomognemo našoj planeti. Zato nam je drago što ste izabrali Kimbino, koji zamenjuje hiljade papirnih kataloga onlajn verzijama kojima možete da pristupite kad god poželite. Najnovije ponude i akcije u kategoriji Stanovanje, vrt možete da pregledate 24/7 bez papirnog otpada.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA