Kimbino
Kimbino

Odeća, obuća i sport - Isplanirajte uštedu uz kataloge koje smo odabrali za vas

Pogledajte fantastične ponude i akcije svojih omiljenih prodavnica u kategoriji Odeća, obuća i sport, što vam pomaže da brzo pronađete ponude i uštedite mnogo novca dok kupujete.
Pogledajte kataloge iz Pepco, Intersport, Deichmann, H&M, Planeta Sport, Tref Sport, ZARA, Sport Vision, Djak Sport i Bonatti, kao i brojnih drugih popularnih prodavnica.

Zadovoljstvo nam je da učinimo kupovinu jednostavnijom i jeftinijom za vas. U ovom odeljku su dostupni neverovatni katalozi 3, pa pogledajte najnovije i isplanirajte svoju sledeću kupovinu:

Osigurajte se da ne propustite nijednu akciju svojih omiljenih prodavnica tako što ćete se prijaviti za bilten ili preuzeti aplikaciju Kimbino da biste još brže pregledali kataloge.
Kao i vi, i mi želimo da smanjimo otpad i pomognemo našoj planeti. Zato nam je drago što ste izabrali Kimbino, koji zamenjuje hiljade papirnih kataloga onlajn verzijama kojima možete da pristupite kad god poželite. Najnovije ponude i akcije u kategoriji Odeća, obuća i sport možete da pregledate 24/7 bez papirnog otpada.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA